maarten

About Dr. M. Van Genechten

Welkom op de website van Dr. M. Van Genechten, een aangezichtschirurg die gespecialiseerd is in facelifts. Als toegewijde professional met een intrinsieke passie voor perfectie heeft Dr. Maarten Van Genechten zich volledig gericht op het uitvoeren van deze complexe en delicate procedure.

Dr. M. Van Genechten heeft zijn medische opleiding gevolgd aan de Universiteit Antwerpen als maxillo-faciaal chirurg, waarna hij zich heeft gespecialiseerd esthetische aangezichtschirurgie met een focus op facelifts. Zo deed hij bijkomende erkende fellowships in Australië (Fellowship in Head and Neck Reconstruction in Brisbane, Fellowship bij de Australasian Academy for Facial Plastic Surgery in Sydney) en opleidingen in de USA en de UK, waaronder bij Mr. Neil Gordon in Connecticut USA, Mr. Andrew Jacono in New York City USA, Mr. Dominic Bray in Tunbridge Wells UK, Mr. Greg Bran in London UK, Mr. Mike Nayak in St-Louis Missouri USA en Mr. Ben Talei in Beverly Hills Los Angeles USA. Als expert op dit gebied behandelt hij jaarlijks honderden patiënten voor esthetische gelaatschirurgie, waarbij hij altijd streeft naar een natuurlijk ogend resultaat dat bij uw individuele behoeften past.

Dr. M. Van Genechten weet dat een facelift laten uitvoeren een zeer persoonlijke beslissing is die gepaard gaat met veel vragen en zorgen. Daarom hecht hij veel waarde aan een open en eerlijk consult, waarin u samen kunt bespreken wat u van de procedure kunt verwachten en wat de beste aanpak is voor uw specifieke situatie.

Met een ongeëvenaarde aandacht voor detail en een passie voor het creëren van harmonie tussen uw natuurlijke kenmerken en uw gewenste resultaat, biedt Dr. M. Van Genechten de volledige waaier van facelift technieken en esthetische aangezichtsprocedures aan. Of u nu geïnteresseerd bent in een ooglidcorrectie, een wenkbrauwlift, een liplift, een mini-facelift, een deep plane facelift of niet tevreden bent van een vorige facelift bij een andere chirurg, Dr. Van Genechten staat voor u klaar om u te helpen bij het realiseren van uw esthetische doelen.

Als u op zoek bent naar een chirurg die zich volledig heeft toegewijd aan het uitvoeren van facelifts en esthetische aangezichtschirurgie, dan is Dr. Maarten Van Genechten de perfecte keuze. Neem contact met ons op om een consult in te plannen en ontdek wat hij voor u kan betekenen.

Volg Dr. M. Van Genechten op Instagram

 

"Mijn doel in esthetische aangezichtschirurgie is niet een specifieke, overgestyleerde look te creëren. Mijn doel is harmonie te creëren in het aangezicht en een esthetische balans te vinden tussen de typische gelaatstrekken van een patiënt. De beste versie van jezelf zonder drastische veranderingen."